Хоби-Кар Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. 10 полезни iPhone приложения за автомобил
17.04.2017
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

10 полезни iPhone приложения за автомобил

Контакти

10 полезни iPhone приложения за автомобил

Определено не се усеща недостиг на приложения за iPhone – някои са добри, някои не толкова, а трети най-добре

Определено не се усеща недостиг на приложения за iPhone – някои са добри, някои не толкова, а трети най-добре да се избягват изобщо. Ровенето в iTunes за избор на приложение може да бъде дълго и оттегчително.

Затова решихме да ви спестим малко усилия, като подбрахме някои от най-добрите авто приложения за iPhone напоследък:

CoPilot – платено

CoPilot е едно от най-добре функциониращите навигационни приложения на пазара. Цената му е по-ниска от тези на конкуриращите го приложения, и въпреки това качеството му остава добро. Детайлни карти на пътищата и точна навигация. Просто въведете дестинацията и CoPilot ще ви посочи точната улица и посока. Може да планирате множество спирки по пътя, и картите са налични и в 3D формат. CoPilot върви в комплект с 12 месечен безплатен абонамент за Active Traffic в реално време (което ви предупреждава за задръствания), и е достатъчно добро приложение, за да успее да ви измъкне от тях. Цената му варира според географския район, в който се намирате.

Road Trip – безплатно

Road trip предлага лесен начин да засечете каква е консумацията на гориво на автомобила ви. Чрез него може да следите и разходите по поддръжка, и да прецените как е най-добре да шофирате, за да спестите пари. Въвеждате количеството гориво, което сте заредили, и Road trip ще ви покаже различни статистични изчисления – от дневния ви разход до годишни изчисления. Един поглед към данните и може да направите преценка дали трябва да промените начина си на шофиране, за да може да спестите излишни разходи.

Navier HUD – безплатно

Navier HUD използва светлината от екрана на телефона ви, за да проектира карта или скоростта ви на предното стъкло. Проекцията е прозрачна, така че не нарушава видимостта ви към пътя. Можете да си настроите да ви показва каквото искате, включително средна скорост и изминати километри, и да променяте местоположението на проекцията по стъклото.

RoadAR Smart – безплатно

Камерите на таблото на автомобила придобиват все по-широка популярност, но и често са скъпо удоволствие. RoadAR Smart ви позволява да превърнете телефона си в безплатна вътрешна камера. По този начин ви спестява и пари, и неудобството да разнасяте допълнителна камера. Записването на пътуването ви дава допълнително чувство за сигурност, че каквото и да се случи, имате запис за доказателство.

Parkopedia Iphone – безплатно

Parkopedia е най-голямото приложение за паркиране в света. С него безкрайното търсене на паркомясто остава в миналото. То намира най-близкото възможно място за паркиране, и ви уведомява дали изобщо наблизо има свободно такова. Освен насоки, приложението ви дава информация и за таксите за паркиране. В някои модели на Jaguar и Land Rover, приложението и вградено и може да се ползва директно от екрана на автомобила.

miGarage – безплатно

Редовната поддръжка е гаранция за доброто състояние на автомобила ви, и ви предпазва от неочаквани повреди на път. За съжаление, е нещо, което често бива забравяно. Приложението miGarage ви позволява да въведете данните на автомобила си и да си настроите напомняне за проверка на маслото, налягането на гумите и още много. Можете лесно да направите проверките сами или да ги доверите на професионалист, ако не сте сигурни в себе си.

Кандидат шофьор – безплатно

Приложение, полезно за обучаващите се шофьори. Напълно отговаря на изискванията за теоретичните изпити за категория В на КАТ и ДАИ. Предлага разглеждане и симулиране на реални ситуации в 3D анимация, неограничен брой въпроси от официалните листовки, проверка и отчитане на време, и други. Съдържа също детайлна информация за глоби и нарушения на Закона за движение по пътищата, и раздел за съвети при катастрофа.

Speed cameras & Traffic by Sygic – безплатно

Поддържането на допустима скорост на шофиране е ключ към безопасността. Приложението на Sygic ви показва информация за над 60 000 контролни камери за скорост, както и вашата собствена момента скорост. Това ви помага да прецените има ли нужда да променяте скоростта си на движение, и да разберете, ако сте в нарушение. Приложението може да се свърже и с вътрешната камера на автомобила, за записване на видео на пътуването ви.

Plugshare – безплатно

Електрическите авомобили придобиват все по-голяма популярност, но често е трудно да се намери място за зареждането им. Plugshare е най-обширното приложение за намиране на зарядна станция. То намира стотици точки за зареждане в Европа и Северна Америка, и ви насочва към най-правилния избор за вашия тип автомобил.

Are we nearly there yet? – безплатно

Are we nearly there yet? идва в помощ на родителите, чийто деца бързо се оттегчават по време на път. Приложението предлага забавни игри и закачки, с единствената цел да задържат вниманието на децата възможно най-дълго. Освен това, някои от игрите са свързани със самото пътуване и имат и образователна цел. Приложението е на английски език, но е достатъчно достъпно направено.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.