Хоби-Кар Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. ID. XTREME off-road концептуален модел
13.11.2023
Иновации

ID. XTREME off-road концептуален модел

Концептът бе показан в Швейцария по време на годишна среща на собственици на електромобили.

id

Volkswagen разкри интересен концепт на базата на най-спортната версия на ID.4 – GTX. Електрическият модел е подготвен за рали и се отличава с множество доработки, измежду които такива на купето, окачването и задвижването. Концептът бе показан в Швейцария по време на годишна среща на собственици на електромобили.

Image
Image

Volkswagen ID.XTREME разполага със задвижване на четирите колела, което се осигурява от два електромотора, по един на двете оси, както и системна мощност от 382 конски сили. Това е с 87 конски сили повече от тази при стандартния ID.4 GTX. Батерията остава със стандартните 82кВч, но от Volkswagen не споменават нищо за това как добавките влияят на разхода. Концептът се отличава още с отрязана предна броня в долната част на която е монтиран алуминиев предпазен панел, както и тръбен булбар в предната част. Калниците са с 50мм по-широки от тези на стандартния модел, за да покрият 18-цоловите джанти с гуми за офроуд. Добавено е и ново окачване за по-голям клиренс, както и допълнителни LED светлини.

Image
Image
Image

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.