Хоби-Кар Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. Новият Golf
13.05.2024
Иновации

Новият Golf

Новата версия на класика. Новият Golf.

golf

Golf празнува своята 50-годишнина и се представя в нов облик, с визуални и функционални актуализации, както и с подобрено представяне на пътя и още повече удоволствие от шофирането. С прецизната селекция от двигатели, оборудване, каросерии и юбилеен специален модел, можете да изживеете усещането за Golf по нов начин и изцяло според Вашите представи.

Image

Екстериорът на новия Golf


Хармонично напаснати елементи: с осветеното лого на Volkswagen и елегантната предна броня, Golf впечатлява визуално. Новите предни и задни светлини с опционални динамични мигачи също го карат да привлича вниманието. LED фаровете са станали по-правоъгълни, визуално по-впечатляващи и значително по-тесни вътрешната си част. Освен това Golf може да бъде оборудван с новите 3D LED задни светлини, които подлежат на индивидуално конфигурирани чрез информационно-развлекателната система. С три различни светлинни сценария за посрещане и изпращане, Golf предлага допълнителна индивидуална нотка.

Image

Комфортен вътрешен живот

Повече Golf, повече стил: Новите тапицерии на седалките от плат или ArtVelours и централната конзола с блестяща визия придават на интериора на новия Golf повече ексклузивност. С опционалния 32,7 см (12,9 инча) инфо-развлекателен дисплей можете също така да получите развлечения, новини и навигация на ново ниво. Същевременно опционалните вентилирани седалки с кожена тапицерия и стандартният мултифункционален волан с класически бутони осигуряват повече комфорт по време на Вашите пътувания.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.