Хоби-Кар Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. Новият ID.CODE
28.04.2024
Ново в шоурума

Новият ID.CODE

Нов дизайн, иновативни технологии и бързо развитие - Volkswagen полага усилия да зарадва своите клиенти в Китай

code

Volkswagen полага систематични усилия за развитието на своя стратегически план "От Китай и за Китай" (“in China, for China”). Неговата главна цел е привеждането на продуктовите характеристики на моделите на марката в още по-точно и адекватно съответствие със специфичните изисквания на клиентите на най-големия автомобилен пазар в света и предоставяне на продуктова гама с убедителни качества във всички сегменти на този пазар. Концептуалната дизайнерска студия ID.CODE, която тази седмица отбелязва официално своята световна премиера на изложението Auto China 2024 в Пекин (от 25 април до 4 май 2024 година) е извънредно ярък израз на последователната ориентация на Volkswagen към желанията и потребностите на китайските клиенти на марката. Естетиката на концептуалния автомобил бележи напълно нови насоки и дава представа за бъдещия дизайн на новия голям електрически SUV модел. При създаването на ID. CODE е заложено изискването за напълно автономно движение на ниво 4 (Level 4). Новата прогресивна дъщерна марка ID.UX също ще играе ключова роля по отношение на имиджа на Volkswagen на китайския пазар. Със своите изцяло електрически и ориентирани към съвременния лайфстайл модели, новата марка се насочва към привличането на предимно по-млади клиенти на местния пазар.

Image

Концептуалната дизайнерска студия ID. CODE дебютира на изложението Auto China 2024

С официалната световна премиера на концептуалния модел ID. CODE на автосалона Auto China 2024, Volkswagen разкрива за първи път новата стилистична линия в дизайна на бъдещите модели и в същото време поставя началото на нова ера в технологичното развитие. Концептуалната разработка е предназначена специално за клиентите на марката в Китай и със своите мощни, ясни и плавни линии и повърхности напомня за формите на класическите Gran Turismo. Външният дизайн на каросерията съвместява хармонично и ролята на прожекционна повърхност за следващото поколение базирани на изкуствения интелект (AI) светлинни системи и информационни показания. Това авангардно решение се съчетава добре с изцяло новото като концепция вътрешно пространство на ID. CODE, където реалният и виртуалният свят се срещат, за да създадат коренно ново изживяване в мобилната област. Концептуалният автомобил с електрическо задвижване може да бъде управляван самостоятелно от водача и да се движи в режим на автономно шофиране от ниво 4 (Level 4).

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.