Хоби-Кар Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. Новият Touareg
19.02.2024
Представяне

Новият Touareg

Динамичен, изискан и елегантен – това е Touareg.

touareg

Един поглед е достатъчен, за да разберете, че имате пред себе си първокласен SUV модел с характер. Всъщност Touareg е не само идеално съчетание от перфектен дизайн и луксозно оборудване, а и много впеечатляващ с практичните си качества в ежедневието. Ако спрете своя избор на Touareg eHybrid1, можете да сте сигурни, че сте заложили на авангардна, насочена към бъдещето технология на задвижване.


Plug-in-Hybrid


Touareg eHybrid е модел с plug-in хибридно задвижване, съчетаващо електромотор и бензинов TSI двигател. При достатъчно заредена батерия, потеглянето винаги се осъществява в изцяло електрически режим, без емисии на CO2 и ниско ниво на шума. При активиране на хибридния режим на движение, двата вида задвижване се съчетават и достигат максимална системна мощност от 280 кВт (381 к.с.). Важен акцент при този режим е взаимодействието между информацията в навигационната система и контрола на задвижването. При въвеждане на желаната крайна точка на пътуването и движение с включен хибриден режим според указанията на навигационната система, двигателят с вътрешно горене и електромоторът работят съвместно и в оптимален баланс по целия маршрут.

Image
Image

HD Matrix предни светлини

Матричната система HD Matrix на предните светлини се грижи не само за осигуряване на отлична видимост нощем, но и за допълнителното улеснение на водача. Във всеки фар има над 19 000 LED светодиода с индивидуално управление.

Благодарение на тях, при включени дълги светлини вашият Volkswagen може да прожектира различни знаци - напр. хоризонтална маркировка върху пътното платно, които да ви помогнат при преминаване през стеснени участици в ремонт на магистралата или да поддържате стабилно лентата за движение. Освен това, матричната система HD Matrix на предните светлини подобрява действието на функцията Dynamic Light Assist.Това означава, че зоните около останалите участници в движението и пътните знаци могат да бъдат "изрязани" още по-прецизно от обхвата на вашите дълги светлини. И не на последно място - винаги когато потегляте или оставяте автомобила паркиран, матричната система HD Matrix ще ви зарадва с приятна светлинна анимация.

Image
Image

Самоуверена осанка

Новият Touareg е SUV модел за хора с високи изисквания - и демонстрира това ясно със своя забележително усъвършенстван дизайн. Експресивното оформление на предницата с нейните открояващи се въздушни отвори и мощните форми в задната част поставят акцент върху спортното излъчване на Touareg. Неговите балансирани пропорции подчертават в еднаква степен елегантността и размерите на модела, които го правят комфортен спътник в дългите пътешествия.

Индивидуално осветление според настроението

Стандартното оборудване на Touareg включва индиректно осветени декоративни елементи в интериора. За приятната атмосфера в купето се грижи допълнително предлаганото амбиентно осветление в бяло, а от ниво на оборудване Elegance нагоре разполагате с допълнителна възможност за избор и поръчка на амбиентно осветление в 30 различни цвята. При него долната и горната част на интериора могат да бъдат осветени в различни цветове независимо една от друга, като при задаване на два различни цвята, основният цвят се използва и за екраните. По този начин можете да създадете много различни светлинни оформления в зависимост от вашето настроение.

Image

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.