Хоби-Кар Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. VOLKSWAGEN ПРЕДСТАВЯ НОВИЯ T-CROSS –ЗНАЧИТЕЛНО ОБНОВЕНОТО ПОКОЛЕНИЕ НА СВОЯ УСПЕШЕН КОМПАКТЕН SUV МОДЕЛ
02.07.2023
Ново в шоурума

VOLKSWAGEN ПРЕДСТАВЯ НОВИЯ T-CROSS –ЗНАЧИТЕЛНО ОБНОВЕНОТО ПОКОЛЕНИЕ НА СВОЯ УСПЕШЕН КОМПАКТЕН SUV МОДЕЛ

t-cross

− Първи снимки и данни за обновеното поколение, което ще излезе на пазара в началото на 2024 г;

− Подобреното качество на материалите и на цялостния дизайн на интериора на модела, както и на неговите технически характеристики и показатели, е резултат от обратната връзка на клиентите;

− Допълнително предлаганата система за асистенция Travel Assist2 дава възможност за полуавтономно шофиране;

Волфсбург – Volkswagen представя първите данни и снимки на новия T-Cross: Моделът се отличава с обновен външен дизайн, подобрено стандартно оборудване, разширени технологични възможности и интериор с нов дизайн и още по-високо качество на материалите и изпълнението. Планира се предварителните продажби на обновения T-Cross да започнат през четвъртото тримесечие на 2023 година. Само за четири години практичният модел на Volkswagen успя да се утвърди на челната позиция по продажби в сегмента на компактните SUV модели, спечелвайки около 1,2 милиона доволни клиенти на марката. В момента T-Cross е един от най-успешните модели на Volkswagen в световен мащаб, който се предлага и на пазарите извън Европа под имената Tacqua и Taigun и достига средногодишен обем на производството от около 300 000 автомобила.

Имелда Лабе, член на управителния съвет на марката, отговарящ за продажбите, маркетинга и следпродажбеното обслужване, подчерта - „Вслушахме се много внимателно в отзивите и препоръките на нашите клиенти и се пострахме да надградим и разширим последователно силните страни на T-Cross. Обновеният външен дизайн, новата инфотейнмънт система и всеобхватните мерки за подобряване на качеството на материалите и изпълнението на интериора са ориентирани към стандартите, характерни за по-високите автомобилни класове. Нашият компактен SUV модел предлага изключителен простор и възможности за комфортно пътуване за петчленно семейство, много пространство за багаж и отделения за съхранение на вещи, икономични двигатели и високо ниво на безопасност.“

Image

Модерен външен дизайн и свежи нови цветове.

Отвън обновеният T-Cross се откроява веднага с новото оформление на предната и задната част на каросерията с хармонично интегрирани, изцяло LED предни, дневни и комбинирани задни светлини. Матричната LED система на предните светлини IQ.LIGHT е изцяло нова разработка на Volkswagen, която се предлага за първи път при T-Cross. Цветовата палитра от външни лакови покрития на обновения модел също е разширена с три нови и свежи тоналности – стандартно лаково покритие в Grape Yellow (свежо и динамично жълто), както и лаковите покрития с металик ефект Clear Blue Metallic (елегантно и приветливо светлосиньо) и Kings Red Metallic (ярко, впечатляващо червено).

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.