Хоби-Кар Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. За 8-ми път „От фенове за фенове“ Volkswagen Club Fest 2017-Еволюция на страстта се събират в София
29.03.2017
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

За 8-ми път „От фенове за фенове“ Volkswagen Club Fest 2017-Еволюция на страстта се събират в София

Контакти

За 8-ми път „От фенове за фенове“ Volkswagen Club Fest 2017-Еволюция на страстта се събират в София

Точно преди седем години с много ентусиазъм е създаден Volkswagen Club Fest.

Точно преди седем години с много ентусиазъм е създаден Volkswagen Club Fest. Събитието се провежда под мотото „От фенове за фенове“. Изминалите седем поредни издания са изключително успешни, и най-вече дават възможността човек да се докосне до ентусиазма, енергията и емоцията на хиляди автомобилни фенове.
През 2017 домакините от Клуб на привържениците на Фолксваген в България и феновете отново се събират на едно място, за да изживеят отново тази емоция, в очaкване на два пълноценни автомобилни дни. Елате и бъдете част от всичко това. Чувствайте се лично поканени!
Изложението се организира от Клуб на привържениците на Фолксваген в България с подкрепата на Порше БГ ЕООД – официален вносител на Volkswagen за България. Традиционен домакин на събитието за пета поредна година е Интер Експо Център София.

Дата на събитието – 1 и 2 април 2017 година.
Време на провеждане – от 9:30 до 17:00 часа.
Локация – Интер Експо Център София.
Цени на билетите – 5 лева, за ученици до 16 г.– 3 лева, за деца до 12 г. – безплатно.
Какво ще видите на Volkswagen Club Fest 2017 – Еволюция на страстта?

За осмото издание на Феста организаторите са предвидили много награди, томболи и естествено десетки уникални автомобили на фенове от България и чужбина!
Удобства за посетителите
За всеки би било приятно да вземе детето си със себе си и да му покаже лъскави коли, блясък на камери и фотоапарати, един приятен ден сред усмихнати фенове на автомобилите. Затова и организаторите са се постарали да осигурят всички необходими удобства, за да се чувствате добре на феста.
Детски кът – Както и в предишните години, ще има голям детски кът с професионални аниматори, които да се погрижат за вашите хлапета. Избягайте от звука на прахосмукачката и елате на разходка и непринудени разговори с приятели.
Бар за закуска и обяд – Специално оборудван бар, в който можете да закусите, обядвате, с вкусна храна или просто да изпиете по едно кафе, с нещо сладко. Цените не са високи, а храната е вкусна – ще ви хареса.
Паркинг – Паркинга за гостите на събитието е безплатен и има място за всички. Все пак, при нужда, в района функционира и новият платен обществен паркинг под Цариградско шосе.
Градски транспорт – за тези от вас, които предпочитат да оставят автомобила в почивния ден: метростанция „Цариградско шосе“ е на броени метри от входа на зали 5 и 6 на Интер Експо Център.

Заповядайте и се забавлявайте!

ИЗТОЧНИК: http://avtostaia.com/2017/03/21/%D0%B7%D0%B0-8-%D0%BC%D0%B8-%D0%BF%D1%8A%D1%82-%D0%BE%D1%82-%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5-volkswagen-club-fest-2017-%D0%B5%D0%B2%D0%BE/

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.